1.6.2018. 17:23
0
Robert Prosinečki nakon utakmice poručio: Hvala domaćinu na gostoprimstvu u sretno im u Rusiji
Selektor nogometne reprezenatcije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki zadovoljan je igrom svojih izabranika i rezultatom u prijateljskoj utakmici s Južnom Korejom u kojem je BiH slavila s 3:1.

- Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili. Zahvaljujem domaćinu na gostoprimstvu i korektnoj igri. Želim im mnogo sreće na svjetskom prvenstvu. Nama preostaje da se sada fokusiramo na prve utakmice Lige nacija - rekao je Prosinečki.

Miralem Pjanić je istaknuo da je BiH ostvarila važnu pobjedu uoči utakmica Lige nacija.

- Atmosfera je bila fantastična pa je zbog toga naša pobjeda još vrednija - naglasio je veznjak Juventusa.

Reprezentativac Deni Milošević se povrijedio tokom utakmice, ali je medicinski tim reprezentacije BiH uspješno sanirao posjekotinu koju je vezista imao na potkoljenici, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.