5.6.2018. 18:10
0
Mediji na Otoku objavili razloge zbog kojih je Zidane dao otkaz: Evo zbog čega su se posvađali Zidane i Perez
Zinedine Zidane šokirao je fudbalski svijet kada je prije nekoliko dana objavio kako daje otkaz na klupi Real Madrida, i to svega par dana nakon osvajanja treće uzastopne Lige prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Od Zidanovog odlaska traju nagađanja zašto je došlo do prekida saradnje u trenutku velikog slavlja,  ali su mediji na Otoku danas objavili pojedine detalje.

Engleski mediji tvrde da je pravi razlog Zidaneovog odlaska žestok sukob sa Florentinom Perezom, predsjednikom Real Madrida.

Navodno, Perez i Zidane se nisu slagali oko transfer politike. Zidane je bio istrajan u želji da na Santiago Bernabeu stigne Belgijanac Eden Hazard iz Chelseaja, dok je Perezu primarni cilj bio David de Gea iz Man. Uniteda. 

Zidane je smatrao da je Keylor Navas savršen izbor za prvog golmana Reala i da dovođenje još jedne zvijezde na toj poziciji nema smisla.

Danas je objavljeno da je Real Madrid odbio Massimilliano Allegri, pa će se novi trener Kraljeva birati između Wengera, Pochetina i Lowa, iako postoji opcija da i Guti preuzme klub za kojeg je nekada igrao.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.