13.6.2018. 8:59
1
Mediji u Španiji tvrde da Cristiano Ronaldo odlazi iz Reala zbog Lopeteguija koji je uvijek "favorizirao" Lionela Messija
Julen Lopetegui je novi trener Real Madrida, a aktuelne prvake Evrope će preuzeti nakon završetka Mundijala u Rusiji.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, selektor Španije će na klupi Madriđana naslijediti Zinedinea Zidanea, koji je dao otkaz neposredno nakon osvajanja Lige prvaka.

Osim toga, aktuelni selektor Španije ima ugovor sa Fudbalskim savezom Španije do 2020. godine, te će Real Madrid za njegovu odštetu morati platiti oko dva miliona eura.

Mediji u Španiji već su krenuli sa špekulacijama da će dolazak Lopeteguija značiti odlazak Ronalda, s obzirom da je aktuelni selektor Španije u više navrata izjavljivao kako je Messi najbolji fudbaler na Planeti i kako je bolji od Portugalca.

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.