24.6.2018. 12:15
0
Talijanski mediji pišu da Chelsea i Barcelona žele Miralema Pjanića, Juve traži oko 80 miliona eura
Nogometni klub Barcelona nije jedini koji je zainteresiran za bh. veznjaka i igrača Juventusa, Miralema Pjanića, dok interes Chelseaja raste, pišu italijanski mediji.

Kako navodi 'Corriere dello Sport', bh. nogometaš je meta nekoliko bogatih evropskih klubova nakon dobrih partija u Juventusu prošle sezone. 

Posebno se bh. specijalista za slobodne udarce povezuje s katalonskim gigantom, koji traži zamjenu za Andresa Iniestu koji napušta Barcelonu.

Međutim, Chelsea pomno prati situaciju, posebno ako italijanski stručnjak Maurizio Sarri preuzme klupu londonskog kluba od Antonija Contea.

Vjeruje se da Juventus traži 80 miliona eura, budući da je ugovorom za torinski klub vezan do 2021. godine, prenosi Football Italia.

Pjanić je u Juventus stigao iz Rome 2016. godine, kada je 'stara dama' aktivirala njegovu otkupnu klauzuulu od 32 miliona evropskih novaca.

Prethodne sezone postigao je sedam golova i upisao 14 asistencija u 44 takmičarske utakmice.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.