27.6.2018. 11:50
2
Amar Osim o Francuzima: Francuzi djeluju kao najbolji komad mesa. Savršeno je ispečen, mehak je i sočan, ali mu nešto fali
Amar Osim, nekadašnji trener Željezničara, ponovo je bio gost BHT-a kod Ognjena Dujkovića nakon utakmica na Mundijalu u Rusiji.

Piše: Haris Ahbabović

Osim je imao zanimljiv osvrt na utakmicu koju su jučer odigrali Francuzi i Danci, kada je bilo 0:0, a ta utakmica je okarakterisana kao do sada najlošija na SP.

"Fuj, fuj. Ali, opet šta Dancima znači da budu prvi u grupi, kada nisu znali ko je drugi. Sada je svakako Argentina druga, šta im to znači", rekao je Osim.

"Francuzi djeluju kao najbolji komad mesa. Nažalost, ja znam puno više od tebe po tom pitanju. Taj komad mesa je savršeno ispečen, mehak i sočan, ali njemu nešto fali. Lijepo je, žvačeš ga, ali njemu nešto fali. Nešto im tu fali, ali Francuzi nikako ne mogu da shvate šta im to fali", rekao je Osim.

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.