27.6.2018. 12:41
4
Zvjezdan Misimović na Instagramu podijelio Čovićevu sliku s utakmice Hrvatske uz opis "no comment" i "masallah"
Instagram
Član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ BiH Dragan Čović boravio je jučer u Rusiji gdje je u Rostovu gledao utakmicu SP-a između Hrvatske i Islanda.

Čović se putem svog službenog Twitter profila pohvalio fotografijom u dresu reprezentacije Hrvatske u društvu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera.

- Aktivno praćenje nogometnog Svjetskog prvenstva u Rusiji nije zaobišlo ni Bosnu i Hercegovinu, unatoč žalu što i nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nije prisutna na velikoj pozornici i turniru najboljih svjetskih ekipa. Predsjednik Čović je odavno pokazao da je veliki navijač i da aktivno prati te redovno zaigra najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Nakon i treće uzastopne pobjede u grupnoj fazi, predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović čestitao je igračima, selektoru Zlatku Daliću i stručnom štabu hrvatske reprezentacije na još jednoj velikoj predstavi, pobjedi i plasmanu u osminu finala Svjetskog prvenstva. Uz veliki broj navijača koji su u kockastim dresovima bodrili Vatrene, Čović se pozdravio i sa Stipom Modrić, tatom od Luke Modrića, izrazivši uvjerenje kako će i naredna utakmica osmine finala SP-a protiv Danske završiti kao i ove tri u grupnoj fazi, velikom pobjedom Hrvatske reperezentacije – saopšteno je iz HDZ-a.

Fotografija je izazvala žestoke reakcije na društvenim mrežama zbog toga što je Čović na utakmicu Hrvatske u Rusiju putovao o trošku poreskih obveznika BiH.

Reagovali su i bivši i sadašnji fudbalski reprezentativci BiH, koji za razliku od hrvatskih nikad nisu imali priliku da ih s tribina prati član Predsjedništva BiH Čović.

Bivši reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović na svom Instagram profilu podijelio je Čovićevu sliku s utakmice uz opis „no comment“ i „masallah“.

Misimovićev komentar pozitivnim su ocijenili i sadašnji reprezentativci BiH Asmir Begović, Miralem Pjanić...

(Patria / Haris Ahbabović)

4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.