29.6.2018. 8:17
0
Ovo su parovi osmine finala na SP u Rusiji: U četvrtfinalu moguć duel Messija i Ronalda, te Hrvatske protiv Španije
Susretima trećeg kola u grupama G i H završena je prva faza takmičenja na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Poznati su svi parovi osmine finala, a prvi mečevi ove faze takmičenja igraju se u subotu.

Prvi će snage odmjeti Francuska i Argentina u subotu od 16 sati, dok se isti dan od 20 sati sastaju Urugvaj i Portugal.

U nedjelju igraju Španija - Rusija (16.00) i Hrvatska - Danska (20.00), a u ponedjeljak Brazil - Meksiko (16.00) i Belgija - Japan (20.00). Ovu fazu takmičenja u utorak će zaključiti susreti između Švedske i Švicarske (16.00) te Kolumbije i Engleske (20.00).

Kada je u pitanju žrijeb za četvrtfinale, pobjednik okršaja Argentina - Francuska će igrati protiv pobjednika duela Portugal - Urugvaj, dok će pobjednik duela Španija - Rusija igrati protiv boljeg iz meča Danske i Hrvatske.

Pobjednik okršaja Brazil - Meksiko će igrati protiv boljeg iz okršaja Belgije i Japana, dok će pobjednik duela Švicarska - Švedska igrati protiv pobjednika utakmice Engleska - Kolumbija.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.