2.7.2018. 11:33
0
Selektor Hrvatske nakon utakmice: Luki Modriću sam rekao da ne padne, rekao sam mu da će dati gol
Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale SP u Rusiji nakon dramatične utakmice protiv selekcije Danske.

Piše: Haris Ahbabović

Hrvati su nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedili Dansku, pa će tako u četvrtfinalu Mundijala igrati protiv Rusije.

"Nije to bila sjajna utakmica. Bila je to rovovska bitka sa obje strane, veoma se mnogo igra preskakala. Na kraju je sve uredu, prošli smo među najboljih osam. Vratili smo se nakon tri promašena penala", rekao je Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, nakon utakmice.

"Bilo je jako stresno i teško. Kada smo sada prošli ovo, mislim da možemo mnogo više. Luki sam rekao da ne padne, rekao sam mu da će dati gol i da ne smije pasti. Možemo puno da napravimo na ovom SP. Otvorio nam se put na Mundijalu", rekao je Dalić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.