2.7.2018. 19:42
0
"Taj penal će me progoniti cijeli život, proživljavat ću ga često u snovima"
Danska nogometna reprezentacija vratila se kući nakon ispadanja od Hrvatske u osmini finala Svjetskog prvenstva. Hrvatska je sinoć slavila na jedanaesterce nakon 1:1 u 120 minuta. Sjajnu večer imali su golmani, koji su obranili po tri penala.
"Iznevjerili smo našeg golmana Kaspera Schmeichela, koji je obranio čak tri penala, morali smo to iskoristiti", kazao je nakon povratka u domovinu najbolji danski igrač Christian Eriksen.

"Kada vam golman obrani tri kaznena udarca, onda morate pobijediti. Nažalost, i mi smo promašili triput, a ja sam bio među onima koji nisu uspjeli zabiti. Taj penal će me progoniti cijeli život, proživljavat ću ga često u snovima", kazao je igrač Tottenhama, kojeg su u Kopenhagenu čekali supruga Sabrina i novorođeni sin.

Danci su po dolasku izbjegavali novinare, a na zračnoj luci Kastrup okupilo se i 200 navijača, prenosi Hina.

(Alen Avdić)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.