9.7.2018. 20:30
0
Hrvatska oslabljena u polufinalu
Fudbaler Hrvatske Šime Vrsaljko propustit će polufinalni meč Svjetskog prvenstva protiv Engleske, prenosi španska Marca.

Kako se navodi, prvotimca Atletico Madrida očekuje duža pauza.

Detaljni pregledi trebalo bi da budu obavljeni u ponedjeljak, poslije čega će se znati koliko će Vrsaljko odsustvovati sa terena.

"Šime ima problem sa koljenom, ali još je rano da govorimo o tome da li će biti spreman za meč sa Engleskom. Vidjet ćemo", poručio je selektor Dalić u nedjelju.

Vrsaljko je odigrao četiri od ukupno pet mečeva na prvenstvu, a propusti je jedino posljednji duel grupne faze protiv Islanda. Meč protiv Rusije u četvrtfinalu završio je u 97. minutu zbog povrede, prenosi SportKlub.

Ukoliko ne bude u stanju da zaigra u polufinalu, očekuje se da ga zamijeni Vedran Ćorluka.

Hrvatska i Engleska će se za finale boriti u srijedu.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.