12.7.2018. 12:15
0
Bili su nerazdvojni gotovo deceniju: Marcelo se pismom oprostio od najboljeg prijatelja u Realu
Marcelo je ostao bez najboljeg prijatelja u Realu, Cristiana Ronalda. Juve je ponudio da on prijeđe "u paketu", ali je iz Madrida stigla poruka i da ne pokušavaju, ne postoji sada cijena koju će prihvatiti za lijevog beka "Los Blancosa".

Marcelo je prijatelju napisao pismo:  

 - Ko bi rekao, Cris, da će se ovo desiti, da je vrijeme da kažemo zbogom. Kunem ti se, nikada nisam vjerovao da će ovaj dan doći, ali nema vječnih stvari, nadam se da si sretan, tvoja nova avantura počinje.

Proveli smo sjajnih 10 godina zajedno, sjajan fudbal, pobjede, porazi, divno vrijeme. Mnogo sam naučio od tebe, posvećenost, prije svega, nikada nisam vidio takvog sportistu. 

Želim ti sve najbolje, tebi i porodici.

Nedostajat će mi naše priče prije utakmice kada si predviđao rezultat i smirivao nas pred velike mečeve. Nisam ponosan samo jer si najbolji na svijetu, već jer si sjajna osoba. Kada se povučem, sjedit ćemo negdje na pivo i prepričavati sve kroz šta smo prošli. 

Iskreno, tvoj M12. - napisao je Marcelo na svom Instagram profilu, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.