12.7.2018. 13:15
0
Bilić Englezima: Uzeli smo vam loptu i sakrili je, vaši je napadači nisu vidjeli!
"Mi smo vjerojatno najmanja država koja igra finale Svjetskog prvenstva u zadnjih 50 godina", rekao je Slaven Bilić u javljanju uživo svog ITV-a nakon historijske pobjede Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva te nastavio tapšajući po ramenu Ryana Giggsa:

"To je dobro za sve manje države, poput Walesa. Ako sanjate, ako imate karakter, ako naporno radite, ostvarenje snova je moguće."

"Što je Engleska mogla napraviti drugačije? Zabiti još koji gol u prvom poluvremenu jer su bili puno bolji. No gol Perišića sve je okrenuo, Modrić je počeo kontrolirati igru, a Hrvatska je držala sve u svojim rukama. Moje čestitke Slavenu, Hrvatskoj... Imaju nevjerojatan karakter."

Bilić je gledateljima i prije polufinala rekao da ne želi polufinale gledati u studiju, već na tribinama kako bi mogao navijati za Hrvatsku.

"Pričao sam to i prije, Engleska na ovom prvenstvu igra u formaciji kakvu nitko ne igra. I tako je bilo i ovaj put, stisnuli su nas u prvom poluvremenu, trebalo nam je 45 minuta da se probudimo. Englezi nisu imali niti jedno krivo dodavanje u poluvremenu. Bili su pozitivni i opasni", priča Bilić te nastavlja:

"U drugom poluvremenu mi smo podigli svoju igru. Mislili ste da ćemo se mi umoriti u drugom dijelu, no Brozović, Modrić, Rakitić su samo rasli. Uzeli smo vam loptu, sakrili smo je i morali ste se braniti s pet igrača. Engleski napadači su u prvom poluvremenu dobili svaki duel, a u drugom nisu vidjeli loptu. Nisam baš objektivan, ali bili smo dominantni", zaključio je Bilić, prenosi Goal.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.