12.7.2018. 16:45
0
Miralem Pjanić produžio ugovor s Juventusom do 2023. godine
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić produžio je ugovor s Juventusom do 2023. godine.

Pjanić je u Torino došao 2016. godine iz redova rimske Vučice, a sa Starom damom do sada je osvojio dvije titule prvaka Italije i dva Kupa Italije. 

Pjanić je po dolasku u Juventus potpisao ugovor do 2021. godine, a sada je produžio vjernost ekipi iz Torina do 2023. godine, prenosi Avaz.ba.

Juventus je prije nekoliko dana u svoje redove doveo Cristiano Ronalda. Bit će svakako zanimljivo vidjeti hoće li se Pjanić izboriti s Portugalcem kada je izvođenje slobodnih udarac u pitanju.


(Lejla Trle)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.