13.7.2018. 20:30
0
Za Vatrene u ponedjeljak doček na Trgu bana Jelačića
Brojni građani očekuju se u ponedjeljak na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića na dočeku Hrvatske nogometne reprezentacije koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, za što će ih potom na Pantovčaku odlikovati predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

 Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sve ljubitelje nogometa da Vatrene dočekaju te glasnim navijanjem pozdrave i na samoj ruti kretanja povorke od Zračne luke dr. Franjo Tuđman do Trga bana Jelačića, a prema programu poslanom iz njegova Ureda dolazak reprezentacije u zračnu luku očekuje se u 14 sati, a na Trg bana Jelačića oko 14.30 sati.

 Za sve autobuse koji će iz raznih dijelova Hrvatske stizati u Zagreb, osigurana su parkirališna mjesta na površini s istočne strane Zagrebačkoga Velesajma (pored zgrade Ine), a od 8 sati organiziran je i prijevoz ZET-ovim autobusima koji će navijače prevoziti do Glavnog kolodvora.

 Vatrene će na Trgu pjesmom dočekati "Zaprešić Boysi", a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice "Moja domovina" uz puštanje u nebo tisuće crveno-bijelih balona.

 Doček Hrvatske nogometne reprezentacije organiziraju Grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez, a redatelj je Krešo Dolenčić.

 Prema najavi iz Ureda predsjednice, Grabar-Kitarović na Pantovčaku će u 17.30 sati uručiti odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske izborniku, igračima i članovima stručnog stožera Hrvatske nogometne reprezentacije te članovima delegacije Hrvatskog nogometnog saveza uz prigodno obraćanje, javila je Hina.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.