14.7.2018. 20:12
1
Nevjerovatan snimak: Luka Modrić je prije 28 godina čuvao koze, a danas je jedan od najboljih fudbalera na Planeti
Pavle Balenović je prije gotovo 30 godina snimio dokumentarac koji je danas veoma zanimljiv hrvatskoj, ali i svjetskoj javnosti.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, u videu koji je napravljen prije 28 godina pojavljuje se i maleni Luka Modrić, koji je tada imao svega pet godina.

Balenović je svojevremeno snimao dokumentarac o vukovima, a u dokumentarcu se pojavljuje i jedan od najboljih fudbalera na Planeti, Luka Modrić.

"Kakva slučajnost?! Godinama nisam imao pojma da sam te davne godine snimio Luku sa ocem na starom imanju rekonstruirajući napad vukova za svoj dokumentarni film", napisao je Balenović.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.