15.7.2018. 19:00
0
Emmanuel Macron: Došli smo po pehar
"Došli smo po ovaj pehar", izjavio je u nedjelju u Moskvi francuski predsjednik Emmanuel Macon kojeg je u Kremlju primio Vladimir Putin prije finala Svjetskog nogometnog prvenstva 2018 između Francuske i Hrvatske.

Francuski predsjednik je čestitao ruskom kolegi Vladimiru Putinu na savršenoj organizaciji prvenstva.

"Želim vam čestitati na izvrsnoj igri ruske momčadi koja je stigla do četvrt finala i igrala jako hrabro", rekao je Macron na početku susreta s Putinom, javlja N1. 

"Također želim vam čestitati kao zemlji organizatoru zbog dobrog odvijanja ovih događaja, ne samo da ih prati cijeli svijet, već je cijeli svijet ovamo došao", nastavio je francuski predsjednik i dodao da je sve proteklo sigurno.

Vladimir Putin je čestititao Francuskoj na kvalifikacijama u finale gdje se u nedjelju navečer sučeljava s Hrvatskom na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Macron, koji prati utakmicu sa suprugom Brigitte, rekao je da su "došli po taj pehar".

Na stadion je došlo i nekoliko čelnika stranih zemalja i filmskih i sportskih zvijezda.

Nešto ranije tijekom dana predsjednik Putin je razgovarao s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović koja mu je poklonila hrvatski dres s brojem 9 i oznakom Putin i čestitala mu na organizaciji tog Svjetskog prvenstva, "pravog primjera kako takav događaj treba organizirati".

Ona je naglasila da je Rusija omogućila slobodno kretanje navijača i onemogućila bilo kakav incident


(Lejla Trle) 

Moskva
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.