16.7.2018. 9:27
0
Bivši hrvatski reprezentativac opleo po političarima
Bivši hrvatski reprezentativac Joško Jeličić emotivno je dočekao kraj finala Mundijala, a nakon meča poslao je jasnu poruku političarima u toj zemlji.

“Onima koji će se ukrcavati u njihov voz da bi promovisali sebe, a to su političari, poručujem da to ne zaslužuju. Jer zahvaljujući njima mi smo najsiromašnija zemlja Evropske unije”, rekao je Jeličić na hrvatskoj televiziji i nastavio:

“Miješaju mi se tuga i ponos, još sam vidio i sinove kako plaču na stadionu, teško mi je. Ove suze igrača je teško gledati. Ovi momci dali su sve što su imali, posljednji atom snage. Mi smo se kao narod na ovom SP-u ujedinili, bolji smo ljudi. A to su nam učinili ovi momci, svojom žrtvom i svojom patnjom. Ovim momcima dužni smo pokazati koliko su nas razveselili i radovati se večeras, a posebno sjutra kada se oni vrate”, dodao je Jeličić, a prenosi index.hr.

Hrvatska je u finalu Mundijala poražena od Francuske 4:2.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.