16.7.2018. 16:43
0
"Vatreni" u Zagrebu: Voze se kroz gužvu prema glavnom trgu, gdje ih čeka više od 100.000 navijača
Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u svoju domovinu nakon najvećeg uspjeha u historiji.

Reprezentacija je iz Moskve poletjela oko 12 sati i u Zagreb je sletjela u 15.20. Na Trgu bana Josipa Jelačića, na kojem je više od 100 hiljada navijača, slavlje je već počelo
 
"Vatreni" su sletjeli u pratnji dva borbena aviona.

Nakon slijetanja na aerodrom, reprezentaciju su dočekale mažoretkinje i brojni navijači, nakon čega su reprezentativci otvorenim autobusom krenuli prema centralnom zagrebačkom trgu.

Modrića i društvo na trgu će dočekati "Zaprešić Boysi", a uz navijačke pjesme, predviđena je i izvedba budnice "Moja domovina". U vrijeme izvođenja te pjesme u nebo će se pustiti i hiljade crveno-bijelih balona, piše Index hr.

(Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.