17.7.2018. 9:40
0
Jelena Karleuša o slavlju igrača Hrvatske: Fuj!
Oko 550.000 navijača jučer je dočekalo fudbalere i stručni štab na ulicama Zagreba, nakon finala na SP u Rusiji.

Mrlju na ovo slavlje bacio je trenutak kada se na bili pojavio kontroverzni pjevač Marko Perković Thompson.

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša je žestoko osudila taj potez i poručila da pjevačima koji pjevaju tu vrstu muzike nije mjesto na takvim mjestima već u zatvoru.

"Nažalost, fudbaleri Hrvatske su stavili šovinizam iznad sporta i lično pozvali pjevača koji pjeva o klanju Srba, da sa njima proslavi uspjeh. Prvo... kako uopšte u modernom dobu postoji neko ko pjeva o klanju, a nije u zatvoru ili ludnici?! Drugo, koji će to ku*ac sportistima?! Fuj", poručila je Karleuša.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.