19.7.2018. 8:17
0
Perez: Čekaju nas nevjerovatna pojačanja
Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez obratio se medijima prilikom predstavljanja novog desnog beka Alvara Odriozole u Madridu i najavio navijačima "kraljevskog kluba" da će se radovati novim igračima u bijelom dresu.

Real se priprema za novu sezonu, koju će započeti u znatno izmijenjenoj situaciji, budući da u timu više nema prve zvijezde tima Cristiana Ronalda, a tu je i novi trener Julen Lopetegi, piše Sport Klub.

"Svjesni smo očekivanja koja se stavljaju pred Real svake sezone", rekao je 71-godišnji zvaničnik tima iz Madrida.

Mnoge zanima kako će Real potrošiti 100 miliona eura, koje je klub inkasirao prodajom svog najboljeg strijelca u historiji - Cristiana Ronalda.

"Imamo sjajan tim i želimo da ga ojačamo novim, nevjerovatnim igračima", rekao je Perez i ostavio mjesta nagađanijima, koja su tokom posljednjih sedmica put Madrida slala Edena Hazarda, Neymara, Kyliana Mbbapea, ali i mnoge druge fudbalere, piše Sport Klub.

(Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.