22.7.2018. 17:30
0
Neymar odgovorio na kritike zbog simuliranja
Nekon brojnih prozivki zbog simuliranja, brazilski as Neymar napokon je odlučio progovoriti i kazati šta misli o svemu.

Kaže da se i sam smijao šalama na sopstveni račun na netu.

"Postavio sam i sam jednu, sa nekim klincima", kaže Brazilac koji je dodao da mu je teško poslije Mundijala i da jedno vrijeme nije mogao da razmišlja o fudbalu.

Dodaje da priča o simuliranju prolazi kod ljudi koji ne razumiju fudbal.

"To je moj stil, da idem na defanzivca i probam driblingom da stvorim višak. Ne mogu da mu kažem, 'dragi moj, pomjeri se hoću da dam gol'. Znate, ja sam lagan i brz, zbog toga mi je to najjače oružje i jasno da će me sporiji igrači zaustaviti prekršajem", objašnjava Neymar.

"Mislite da volim da trpim batine tokom cijelog meča. Niko ne voli, pa svaku utakmicu završavam sa četiri ili pet komada leda na nogama, to baš boli", dodao je Brazilac i ponovio da ko to ne iskusi ne može da razumije, prenosi N1.

(Amila Alijagić)

Neymar
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.