25.7.2018. 13:26
0
Ćiro Blažević u Livnu na dočeku Zlatku Daliću: Zapamtite, nije čudno da su dva Bosanca osvojila treće i drugo mjesto!
Oko 50.000 ljudi sinoć je dočekalo Zlatka Dalića u njegovom rodnom Livnu nakon što se selektor Hrvatske vratio tamo gdje je rođen.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, reprezentacija Hrvatske osvojila je, predvođena Zlatkom Dalićem, srebro na SP u fudbalu.

Gost na dočeku je bio nekadašnji selektor Hrvatske i BiH, Miroslav Ćiro Blažević, koji je sa Vatrenima 1998. godine osvojio bronzu na Mundijalu u Francuskoj.

"Zlatko Dalić je moj prijatelj, moj učenik - zaje*** me. Ja sam bio treći, ali on je sada drugi, majku mu. Jako se trudim da vam kažem sve što mi je na srcu. Ja sam imao titulu trener svih trenera. FIFA je danas dodijelila tu titulu Daliću", rekao je Ćiro.

"Bio sam, u ovim danima, uvjeren da će mi nestati moje domovine, a onda se pojavi jedan Livnjak Dalić i onda napravi jedan patriotski naboj. Zapamtite, nije čudno da su dva Bosanca osvojila treće i drugo mjesto", rekao je Ćiro, a publika ga je pozdravila aplauzom.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.