25.7.2018. 14:28
0
Roma vrlo brzo pronašla zamjenu za golmana Alissona koja ih je koštala svega 8,5 miliona eura
Vodstvo italijanskog nogometnog prvoligaša Rome našlo je zamjenu za brazilskog golmana Alissona, koji je prije nekoliko dana za 75 miliona eura odšete prešao u Liverpool.

Novi golman ekipe iz "vječnog grada" je 28-godišnji švedski reprezentativac Robin Olsen, koji je do sada bio član Kopenhagena, javile su agencije.

Olsen, koji se reprezentacijom Švedske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji "probio" u četvrtfinale, za selekciju svoje zemlje odigrao je 23 utakmice. S Romom je potpisao petogodišnji ugovor.

Prelazak švedskog golmana iz Danske na Apeninski poluotok Romu je stajao 8,5 miliona eura.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.