25.7.2018. 21:00
0
Vida: Ne znam kome trebaju ovakve izmišljotine
Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić na Facebooku je objavio reakciju srebrnog vatrenog Domagoja Vide na komentare koji su se o dočeku fudbalera u tom gradu počeli širiti društvenim mrežama.

"Grad Donji Miholjac uložio je maksimalan trud da organizira svečani i dostojanstveni doček sjajnom Vatrenom, našem Miholjčaninu, Domagoju Vidi nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Nakon dočeka se uz more pozitivnih komentara našla i šačica anonimnih dežurnih 'dušebrižnika i dobronamjernika' koji su putem društvenih mreža plasirali takve gnjusne laži i obmane da se čovjek zaista pita je li to moguće", napisao je na Facebooku Aldić te dodao kako su "kreatori laži profil obrisali" kada je o tome kontaktirao policiju.

"Uza sve to su se u priču uključili i neki dobronamjerni lokalni političari koji su bez ikakve provjere ovu objavu punu laži stavili na svoj fejs, glumeći savjest ovoga grada, i kako bi promovirali sebe", napisao je Aladić.

U statusu je objavio i osvrt srebrnog vatrenog Domagoja Vide koji mu je dao dopuštenje da ga objavi.

"Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion Ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je iko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao  moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli. Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju? Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom", poručio je Vida i još jednom se zahvalio Donjem Miholjcu na organizaciji dočeka, prenosi N1.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.