28.7.2018. 21:00
0
Žižović: Zadovoljan sam učinkom u prva dva kola
Radnik je za jednu šansu bio bliži pobjedi u susretu sa Tuzla Cityjem, ali na kraju su obje ekipe razočarale publiku na Tušnju.

Trener Radnika Mladen Žižović „krivca“ je našao u toplom vremenu i lošem terenu, a umjesto Tuzla City protivnika je nazvao imenom Sloga.

- U takmica je bila dinamična i čvrsta. Na veoma lošem terenu i po veoma teškim uslovima za igru nismo mogli očekivati bolji fudbal. Svih 90 minuta igra se svodila negdje na sredini terena. Nismo iskoristili jednu stopostotnu šansu. Možemo biti zadovoljni bodom, mada možemo i žaliti, jer nam Sloga nije uputila nijedan udarac u okvir gola. Moramo biti zadovoljni kako smo igrali u ova dva prva kola – izjavio je Žižović.

(FENA / Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.