3.8.2018. 15:40
0
Goran Zakarić zvanično u Partizanu: Znamo svi da je Partizan najveći klub na ovim prostorima
Poslije velikih peripetija Goran Zakarić je stigao u Partizan. Ugovor je potpisan na tri godine. Sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev bio je oduševljen što je posao na kraju uspješno okončan po "crno-bijele".

Istrajali smo do kraja da ga dovedemo. Velike zasluge idu i samom Goranu, sve je učinio da postane igrač Partizana. Ovo je samo još jedan pokazatelj kakav rejting ima Partizan na prostoru bivše Jugoslavije – rekao je Iliev. 

Goran je, također, bio oduševljen što je stigao u Humsku. Na terenu će nositi broj 77.

– Imao sam težak period iza sebe. Prevazišli smo sve. Jednostavno, od prvog dana sam želio da dođem u Partizan. Nisam želio razmatrati druge ponude, znamo svi da je Partizan najveći klub na ovim prostorima. Jedva čekam da se priključim ekipi – rekao je Zakarić. 

Konferencija je ostala u sjenci svih dešavanja u vezi s odlaskom trenera Miroslava Đukića. Odlazak je ozvaničen, a u ponedjeljak će stići Zoran Bata Mirković, prenosi Maxbetsport.rs.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.