13.8.2018. 22:25
0
Nekadašnji selektor Engleske žestoko kritikovao menadžera Arsenala: Ne možeš da misliš 'Ovo je jedini način da igram' u ovoj ligi
Nekadašnji selektor Engleske i trener brojnih engleskih klubova, Sam Allardyce, žestoko je kritikovao igru Arsenala i njihovog novog menadžera, Unaija Emeryja.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Manchester City je lako sa 2:0 pobijedio Arsenal na Emiratesu u prvom kolu nove sezone u Premier ligi.

"Utakmica koju su odigrali je isključiva pogreška menadžera Arsenala. Šta je radio Manchester City. Samo presing, presing i presing. Pa, zašto si onda igrao onako kako je Arsenal igrao?", rekao je Big Sam.

"Čak je i Arsenalova publika sarkastično aplaudirala kada bi Arsenal prenio loptu preko pola terena. Preglup je način da ti sve počinje od pozadi, da raširiš centralne bekove, dok protivnik pravi pritisak. Ne možeš samo da misliš 'Ovo je jedini način da igram' u ovoj ligi, to je nemoguće", rekao je Sam Allardyce.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.