1.9.2018. 17:46
0
''Džeko je bio veoma ljut nakon utakmice, jer nije dobijao lopte od saigrača i razumijem frustraciju. Ipak, ne smije se tako ponašati''
Trener Rome Eusebio Di Francesco poslije sinoćnjeg derbija protiv Milana, komentarisao je to što je naš kapiten Edin Džeko ljutito napustio teren.

Vučica je poražena na San Siru 2:1, a Edin je bio nervozan nakon derbija.

Ljutio je dobacio treneru i nezadovoljno napustio teren.

“Džeko je bio veoma ljut poslije utakmice. Možda i zbog toga što nije dobijao lopte od saigrača. Susret je bio težak, pa razumijem frustraciju napadača. Međutim, tako ne smije da se ponaša i to nije bio njegov lijepi gest”, rekao je Di Francesco.

Roma poslije tri kola Serije A ima šest bodova.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.