1.9.2018. 19:31
0
Lovren nezadovoljan odabirom Ramosa za najboljeg štopera
Ovogodišnji izbor najboljih nogometaša Evrope izazvao je više kontroverze nego prethodnih godina.

Cristiano Ronaldo ljutit je što mu je Luka Modrić 'oteo' nagradu za igrača godine, a ni Dejan Lovren nije oduševljen što je najboljim štoperom proglašen Sergio Ramos.

Naime, na objavu Uefe da je štoper Reala ponovo dobio prestižnu nagradu, Lovren je na Instagramu reagirao emotikonima koji se hvataju za glavu, nezadovoljan takvim izborom.



Takva reakcija nije iznenađenje, jer u Liverpoolu su bijesni na Ramosa zbog hrvačkog zahvata kojim je u finalu onesposobio Salaha i tako olakšao put Realu do treće titule u nizu u Ligi prvaka.

Zanimljivo, Sergio je na svečanosti u Monte Carlu nakon primljene nagrade u prolazu primio Salaha za rame koje mu je u Kijevu povrijedio, što je izazvalo dodatnu nervozu navijača Liverpoola koji smatraju da to nije napravio slučajno, piše tportal.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.