5.9.2018. 11:57
1
"Pucali" selfieji sa velikim Nunom Gomesom: Ovaj put sam u Sarajevu zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa Sabrinom Buljubašić
FK Sarajevo
FK Sarajevo
FK Sarajevo
FK Sarajevo
Bivši proslavljeni napadač reprezentacije Portugala i velikih evropskih klubova poput Benfike i Fiorentine, Nuno Gomes, prethodnih nekoliko dana boravio je u Sarajevu kako bi posjetio Fudbalski klub Sarajevo.

U ponedjeljak, 3. septembra, Gomes je u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru posmatrao trening A reprezentacije Bosne i Hercegovine u društvu Generalne direktorice FK Sarajevo Sabrine Buljubašić i koordinatora za sportski segment, Emira Hadžića. 

Gomes je u Sarajevo stigao na poziv Sabrine Buljubašić kako bi održao predavanje članovima Akademije FK Sarajevo. 

"U Bosni i Hercegovini sam bio ranije sa reprezentacijom Portugala kada smo igrali play off protiv bh. ekipe, ali ovaj put sam tu zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa Sabrinom. Imao sam priliku da prošetam gradom i i popijem vode sa Baščaršije, jer mi je Sabrina rekla da to znači da ću se vratiti. Zaista sam oduševljen iskustvom koje sam stekao ovdje,  i drago mi je da sam razgovarao sa polaznicima Akademije, te se nadam da im moja iskustva pomoći.” - izjavio je Nuno Gomes.

Osim posjete prostorijama kluba i Trening centru u Butmiru, Gomes je iskoristio slobodno vrijeme da obiđe Sarajevo, a prilikom šetnje iskoristio je priliku da donira školski pribor i na taj način se priključi humanitarnoj akciji “Budi drug” koju je pokrenuo FK Sarajevo.

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.