6.9.2018. 16:50
0
Željko Kopić više nije trener Hajduka: Živio sam Hajduk deset mjeseci!
Željko Kopić više nije trener nogometaša Hajduka, on i splitski prvoligaš u četvrtak su sporazumno raskinuli ugovor.

"Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mišljenja sam da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje", izjavio bivši trener Hajduka Željko Kopić.

"Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri", istaknuo je predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj, prenosi Hina.

Željko Kopić u Hajduk je došao početkom studenoga 2017. godine, prvu momčad vodio je u 34 utakmice pri čemu je ostvario 15 pobjeda, 11 remija i osam poraza, a prošle je sezone "bijele" doveo do finala Hrvatskog kupa. No, u prvih šest kola ovosezonskog prvenstva Hajduk nije ostvario niti jednu pobjedu osvojivši samo četiri boda te se trenutačno nalazi na osmom mjestu tablice s 10 bodova manje od vodećeg Dinama. Usto, Hajduk se nije uspio plasirati niti u natjecanje po skupinama Europske lige ispavši u 3. pretkolu od rumunjskog FCSB-a.

Kopić je, prema neslužbenim informacijama, u četvrtak ujutro zatražio pomoć u splitskoj bolnici na Križinama. Prema navodima Dalmatinskog portala Kopić je potražio pomoć zbog pritiska u prsima, te je završio na pretragama. U bolnici na Križinama nisu željeli potvrditi ovu informaciju.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.