15.9.2018. 15:30
0
FK Željezničar obradovao ulaznicama 500 osnovaca
Predstavnici FK Željezničar posjetili su nekoliko osnovnih škola, te im uručili ulaznice za sutrašnji susret između Željezničara i Radnika.
FK Željezničar karte je uručio učenicima OŠ Edhem Mulabdić, OŠ Avdo Smajlović, OŠ, Grbavica I, OŠ Grbavica II, OŠ Pofalići, OŠ Osman Nakaš, te Srednjoj elektrotehničkoj školi. 

Osnovcima su podijeljene ulaznice za sjevernu tribinu koje će koristiti djeca do 15 godina.

Utakmica se igra u nedjelju u 19:30 sati, a prodaja ulaznica počinje danas (subota) od 10 sati. 

Na utakmici protiv Radnika klub i navijači će se na poseban način oprostiti od vjernog navijača, Adnana Čerkeza Aketa, koji je preminuo prije nekoliko dana.

(NAP/Alen Avdić)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.