16.9.2018. 16:10
0
Pogledajte Ibrahimovićevu majstoriju za ljubilarni 500. pogodak
Zlatan Ibrahimović je, u porazu svog Los Angeles Galaxya na gostovanju kod Toronta od 5:3, postigao svoj 500. gol u karijeri, i to na spektakularan način.

Ibrahimović je jednu loptu u šesnaestercu pokupio, kako mnogi mediji navode, u kung-fu stilu te petom pogodio mrežu protivnika za smanjenje rezultata na 3:1.

On je tako postao treći aktivni nogometaš koji je u karijeri postigao 500 golova. Jedino su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo dali više golova od Zlatana. 

Ibrahimović je golove postizao za Malme, Paris Saint-Germain, Inter Milan, AC Milan, Ajax, Manchester United, Juventus, Barcelonu, kao i za Reprezentaciju Švedske.



(Lejla Trle)  











0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.