19.9.2018. 13:23
0
Mane sjajnim driblingom izbacio Neymara
Nogometaši Liverpoola su sinoć na domaćem terenu bili bolji od PSG-a rezultatom 3:2 u okviru prvog meča grupe C Lige prvaka.

Strijelci za Liverpool bili su Sturridge, Milner i Firmino, dok su za PSG pogodili Meunier i Mbappe.

Liverpool je skoro cijeli meč bio bolji protivnik, a u prvih sedam minuta meča izveli su čak 5 kornera.

Ipak, osim sjajne utakmice i pregršt golova koje su ljubitelji najvažnije sproedne stvari na svijetu mogli vidjeti, jedan detalj se posebno istakao i postao apsolutni hit na društvenim mrežama.

Naime, Senegalc Sadio Mane je u jednom trenutku krenuo prema golu PSG-a, a ispred njega se našao brazilski as Neymar, ovaj put u ulozi odbrambenog igrača.

Mane je sjajnim driblingom izbacio Neymara iz ravnoteže, a video je postoa viralan u komentare kao što su "Mane vratio Neymara nazad u Barcelonu" i slično, prenosi N1.




(Admir Oručević)

NeymarMane
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.