20.9.2018. 21:45
0
''Ne razmišljam o Zlatnoj lopti. Ako osvojim sjajno, ako ne, život ide dalje''
Fudbaler Real Madrida Luka Modrić priznaje da je bio emotivno ispražnjen nakon Svjetskog prvenstva, ali da polako vraća staru formu.

Modrić je sa Hrvatskom dogurao do finala Mundijala na kome je izabran za najboljeg igrača, nakon čega je dobio i nagradu UEFA za najboljeg fudbalera Lige šampiona.

“Bio sam umoran poslije Svjetskog prvenstva. I fizički i psihički. Sada se osjećam bolje, mogu više i da igram. Svježiji sam. Odlično je biti u timu sa Tonijem Krosom, Kazemirom… Gotovo da možemo da igramo zatvorenih očiju kada smo zajedno”, sumirao je utiske Modrić poslije pobijede nad Romom u prvom kolu Lige šampiona.

Odlični vezista je jedan od trojica kandidata za Zlatnu loptu, najprestižnije individualno priznanje koje dodjeluje Frans fudbal.

“Zlatna lopta? Ne razmišljam o njoj. Ako je osvojim sjajno, ako ne, život ide dalje”, zaključio je Modrić, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.