23.9.2018. 19:08
0
"Neki igrači su u prvom poluvremenu zaboravili da igraju za Željezničar. Poslušajte ove navijače, to treba zaslužiti"
U okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, danas su se u Kaknju sastali Mladost i Željezničar.

Piše: Haris Ahbabović

Utakmica je okončana podjelom bodova (2:2). Domaći su poveli preko Atajića, koji je pogodio gol Želje pred sami kraj prvog poluvremena.

Gosti se brzo vraćaju u drugom poluvremenu preko Zeca, ali je Mladost svega par minuta kasnije pogodila preko Anđušića. Konačnih 2:2 u Kaknju postavlja Dacić.

"Neki igrači su u prvom poluvremenu zaboravili da igraju za Željezničar. Poslušajte ove navijače, to treba zaslužiti. Neki još uvijek ne znaju gdje se nalaze. Imali smo jedan dobar kad su vadili lopte iz gola, tako da smo tada morali postići gol", rekao je trener Željezničara, Milomir Odović.

"Prvi put kad su ljudi odigrali četiri-pet pasova zabili su prvi gol. Nedopustivo je to. Znali smo to, pripremali smo se za to, a to su neki dopustili. Idemo dalje, neke smo igrače odmarali, ali bolje igraju kada se ne odmaraju", rekao je Odović.

Iako ima isti broj bodova kao i Sarajevo, Željezničar je sada svojim gradskim rivalima prepustio čelo tabele zbog bolje gol razlike fudbalera sa Koševa.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.