2.10.2018. 9:18
0
Jose Mourinho ljutito odgovorio na pitanje o Zidaneu: Pitaj ovoga iza tebe!
Ovih dana se sve više priča o odlasku Josea Mourinha sa klupe Manchester Uniteda, nakon novog poraza kluba sa Old Trafforda.

Piše: Haris Ahbabović

Mediji u Engleskoj su objavili da se Portugalac čuo sa potpredsjednikom kluba Edom Woodwardom, kao i da su mu dani na Old Traffordu odbrojani, prenosi N1.

"To su privatne stvari. Ni ja vas ne pitam s kim ste razgovarali", rekao je Mourinho, a  na pitanje da li se čuo sa Zidaneom dodao:

"Pitaj ovoga iza tebe", pokazao je Portugalac na novinara Suna.

Mourinho kaže da ne strahuje za posao bez obzira na loše rezultate.

"Mislim da mi posao nije ugrožen. Činim sve što mogu da poboljšam stvari, mada mi djeluje da je nekim pojedincima u timu stalo više od drugih".

Manchester United večeras dočekuje Valenciju na Old Traffordu u okviru drugog kola Lige šampiona.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.