4.10.2018. 15:24
0
Tišina na Old Traffordu: Mourinho zabrinut
Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, zabrinut je za budućnost u klubu sa Old Trafforda, ali nema namjeru da odustane, prenosi "Times".

Prema njihovim saznanjima, portugalski trener je zabrinut zbog nedostatka podrške rukovodstva Crvenih đavola.

Mourinho smatra da su čelnici Uniteda morali da reaguju i javno stanu na njegovu stranu. Ipak, i pored očiglednih problema trofejni trener ne namjerava da napusti klub i spreman je da nastavi sa radom.

Portugalac se nedavno sukobio sa vezisom Paulom Pogbom, a Francuz je zbog nediscipline ostao bez kapitenske trake.

United je u Premier ligi tek deseti na tabeli sa 10 bodova u sedam utakmica i trenutno je u seriji od četiri utakmice bez pobjede u svim takmičenjima.

Crveni đavoli u subotu u 18:30 sati u 8. kolu prvenstva Engleske dočekuju Newcastle, a prenos je na SK1.

(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.