9.10.2018. 17:32
0
"U dogovoru s Arsenalom odlučeno je da se Kolašinac nastavi oporavljati u Londonu"
Član stručnog štaba seniorske nogometne reprezentacije BiH Gordan Ciprić ističe da će selekciji BiH u predstojećim mečevima protiv Turske i Sjeverne Irske nedostajati Sead Kolašinac, ali da ostatak tima na treninzima pokazuje zavidan nivo volje i motivacije.

U dogovoru s Arsenalom odlučeno je da se Kolašinac nastavi oporavljati u Londonu. Mnogo će nam nedostajati u igri i želimo mu što brži oporavak. Ostatak tima pokazuje veliku želju i motivaciju na treninzima, nadam se da ćemo tako i nastaviti - izjavio je Ciprić. 

Pomoćnik selektora Roberta Prosinečkog naglašava da nije nebitno kako će ekipa igrati u prijateljskom meču protiv Turske. 

- Iako prijateljski mečevi nisu prioritet, bitno je kako izgledamo na terenu. Ne možemo si dopustiti da u susret uđemo lako, nije svejedno kako ćemo izgledati na terenu i kakav će biti rezultat - rekao je Ciprić. 

Dodaje da stručni štab selekcije BiH nastoji kroz treninge uspostaviti "automatizme" u igri reprezentacije, te da je zbog toga svaki trening dragocjen.

Nogometaši BiH danas će obaviti posljednji trening, uoči sutrašnjeg odlaska u Tursku. Prijateljski meč s Turskom na rasporedu je u četvrtak, dok se susret protiv Sjeverne Irske u okviru Lige nacija igra u ponedjeljak, 15. oktobra.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.