12.10.2018. 20:06
0
Funkcioner Zvezde navodno želio uplatiti pet miliona eura na poraz Zvezde: PSG i Crvena zvezda kažu da su pisanja u medijima lažna
Fudbalski klub "Crvena zvezda" odbacio je danas kao netačne tvrdnje francuskog portala "L'Equipe" da je neimenovani funkcioner kluba želio da uplati pet miliona eura na poraz Beograđana sa pet golova razlike pred meč 2. kola Lige šampiona protiv francuskog kluba PSG.

"Navodi iz tog teksta mogu nanijeti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato insistiramo i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dođe do istine", navodi se u saopštenju "Crvene zvezde". 

U saopštenju se ističe da su današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen, prenose beogradski mediji. 

Oglasili su se i iz PSG-a, te su demantovali ove navode.

"Ni u jednom trenutku niko od naših funckionera nije razgovarao sa nekim iz `Zvezde`, a da to nije bilo striktno o organizaciji meča, kao i posjetama i ostalim standardnim protokolima pred mečeve", naveo je PSG.

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva saopštila je da je pokrenula istragu o potencijalnom namještanju ove utakmice.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.