29.10.2018. 14:57
0
Ronaldo otvoreno o odlasku iz Reala: Otišao sam zbog Pereza i zbog toga što im više nisam bio potreban
Cristiano Ronaldo, nekadašnji fudbaler Real Madrida, rekao je da je glavni razlog za njegov odlazak iz Španije predsjednik Reala, Florentino Perez.

Piše: Haris Ahbabović

Portugalac je rekao kako je osjećao da više nije dovoljno cijenjen u Madridu, bez obzira na sve rekorde i titule, te da je Perez smatrao da ga trebaju zamijeniti.

"Prvih četiri ili pet godina sam imao osjećaj da sam Cristiano Ronaldo, a poslije je to bilo manje. Predsjednik me gledao na način da im nisam više neophodan, ako razumijete šta želim da vam kažem", poručio je CR za Guardian.

Juventus je pokazao najveću želju, od svih klubova, da dovedu Ronalda, što je odlučilo i kod same odluke Portugalca da Madrid zamijeni Torinom.

"To me navelo na razmišljanje o odlasku. Ponekad sam gledao vijesti gdje je rečeno da želim otići, bilo je malo toga, ali je istina da sam uvijek imao utisak da me predsjednik neće zadržati. Nikada nije bilo riječ o novcu. Da je tako bilo otišao bih u Kinu ili negdje drugo. U Juventus nisam došao zbog novca, možda sam i više u Realu zarađivao, a razlika je u tome što su me u Juventusu željeli i to su mi pokazali", rekao je Ronaldo.

Komentarisao je i optužbe za silovanje koje se navodno dogodilo 2009. godine u Las Vegasu.

"Sve to itekako utiče na moj privatni život. Imam djevojku, četvero djele, majku, sestru, brata i porodicu s kojom sam jako blizak. Zamislite šta znači kada vas neko optuži za silovanje. Znam ko sam i šta sam uradio, a istina će jednog dana izaći na vidjelo", rekao je Ronaldo.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.