30.10.2018. 11:30
0
Real Madrid traži novog trenera: Ovo su najozbiljniji kandidati za užarenu klupu u Madridu
Julen Lopetegui više nije trener madridskog Reala.

Piše: Haris Ahbabović

Nakon lošeg starta u sezoni i velikim problemima u igri ekipe, španski mediji su već neko vrijeme nagovještavali da bi Lopetegui mogao biti otpušten.

Ipak, presudila mu je utakmica protiv Barcelone kada je njegov tim na Nou Campu poražen sa 5:1, pa je uprava kluba sa Santiago Bernabeu stadiona odlučila da otpusti Lopeteguija.

Real Madrid je sada u potrazi za novi trenerom, a spominje se nekoliko imena koji bi mogli sjesti na užarnu klupu Madriđana.

Podsjećanja radi, Realu ove sezone nikako ne ide. Nakon odlaska Zinedinea Zidanea sa klupe i nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus, Real Madrid je u užasnoj formi, te imaju najlošije rezultate u posljednjih 30-ak godina.

Britanski Express navodi da je najozbiljniji kandidat za novog trenera Real Madrida Antonio Conte, nekadašnji trener Juventusa i Chelseaja koji je trenutno bez posla.

Pored njega se spominje i Jose Mourinho, koji bi mogao ostati bez posla u Man. Unitedu, pa je Perez navodno zainteresovan da ga vrati na klupu Reala.

Od ostalih imena koja se spominju tu su trener Tottenhama Mauricio Pochettino, nekadašnji menadžer Arsenala Arsene Wenger, te bivši fudbaler Reala Santiago Solari.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.