7.11.2018. 23:08
0
Hoffenheim sa igračem manje stigao do boda protiv Lyona
U okviru četvrtog kola grupne faze Lige prvaka Lyon je bio domaćin ekipi Hoffenheima. Ove dvije ekipe su podijelile bodove, a konačan rezultat bio je 2:2.

Prvi pogodak na utakmici vidjeli smo u 19. minuti susreta kada je Nabil Fekir postigao pogodak za vodstvo Lyona. Samo 10-ak minuta kasnije, Tanguy Ndombele je udvostručio vodstvo lavova, te se pri tom rezultatu otišlo na pauzu.

U 51. minuti susreta Hoffenheim je ostao sa igračem manje, pošto je Kasim Nuhu dobio drugi žuti karton.

Ipak, 15-ak minuta poslije Andrej Kramarić postiže pogodak za Hoffenheim, te svojoj ekipi vraća nadu da u ovoj utakmici mogu osvojiti barem bod. To se i desilo. U drugoj minuti sudijske nadoknade Pavel Kaderabek postiže izjednačujući pogodak za Hoffenheim.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.