8.11.2018. 14:28
0
Luis Enrique na neobičan način objavio spisak igrača za Hrvatsku i BiH
Selektor nogometne reprezentacije Španije Luis Enrique danas je objavio sipisak igrača za utakmicu s Hrvatskom u Ligi nacija u Zagrebu (15. novembar), te za prijateljsku utakmicu 18. novembra s Bosnom i Hercegovinom koja će se igrati na Kanarskim otocima,

Luis Enrique je u ekipu vratio 29-godišnjeg lijevog beka Jordija Albu, koji će prvi put igrati nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, prenosi Fokus.

Španski selektor je spisak objavio na neobičan način, uz pomoć Paninijevih sličica.




Spisak Luisa Enriquea:

Golmani: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Pau López (Betis)

Odbrana: Jonny Otto (Wolverhampton), César Azpilicueta (Chelsea), Diego Llorente (Real Sociedad), Sergio Ramos (Real Madrid), Mario Hermoso (Espanyol), Iñigo Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Barcelona), José Luís Gaya (Valencia),Sergi Roberto (Barcelona)

Vezni igrači: Dani Ceballos (Real Madrid), Brais Méndez (Celta Vigo), Rodri Hernández (Atlético Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Pablo Fornals (Villarreal), Saúl Ñiguez (Atlético Madrid), Suso Ferández (Milan), Rodrigo Moreno (Valencia)

Napadači: Iago Aspas (Celta Vigo), Marco Asensio (Real Madrid), Álvaro Morata (Chelsea), Isco Alarcón (Real Madrid)


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.