13.11.2018. 8:57
0
Prosinečki zadovoljan formom igrača
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Beču obavila prvi trening pred susret UEFA Lige nacija sa Austrijom, koji će se igrati u četvrtak.

Svi igrači su trenirali, osim Gojka Cimirota zbog problema sa Ahilovom tetivom.

Reprezentaciji će se danas priključiti i golman Kenan Pirić, koji je naknadno pozvan kao zamjena za povrijeđenog Asmira Begovića. 

Selektor Robert Prosinečki prije treninga je za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH izjavio da je "pred ekipom kratak period da se pripremimo za ovu bitnu utakmicu sa Austrijom".

- Sigurno je da neće biti lako, ali možemo očekivati dobar meč pred punim stadionom. Biće zanimljivo igrati pred oko 15 hiljada naših navijača. Igraćemo kao i do sada, igrači će sigurno ponovo dati sve od sebe i možemo očekivati dobar rezultat. Zadovoljni smo formom igrača, 95 posto reprezentativaca su standardni u svojim klubovima što je pohvalno. Imamo pobjednički niz koji je napravio dobru atmosferu u timu. Najvažnije je da su igrači zdravi i spremni da odigraju dobru utakmicu u četvrtak - kazao je Prosinečki.

(Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.