16.11.2018. 14:16
1
Lovren ponovo odgovrio Ramosu: To su pi*ke obične, pa ti pričaj, majstore!
Lovren i Ramos nastavljaju sukob koji je počeo kad je Lovren rekao da Ramos griješi kao i on, ali da njega ne kritikuju jer igra za Real. Ramos je rekao da ne želi odgvarati na frustrirane komentare

Ne bih htio kritikovati nikoga i odgovarati na frustrirane komentare. Treba pustiti vrijeme da prođe... Ja nemam potrebu odgovarati niti Lovrenu niti ikome drugome tko želi tri naslovnice u novinama ili biti na tri televizijska dnevnika, rekao je Sergio Ramos prije utakmice Hrvatske i Španije, odgovorivši na kritike koje mu je uputio Dejan Lovren.

Hrvatska je pobijedila Španiju 3-2 u sudiskoj nadoknadi za neviđenu euforiju na Maksimiru. Tin Jedvaj srušio je Furiju s dva gola, koja su mu prva za reprezentaciju, a Maksimir se tresao od oduševljenja.

Euforični Dejan Lovren je, osim na terenu, odlučio Ramosu odgovoriti i preko Instagrama.

I, u to nema nikakve sumnje, pretjerao.

- Aha ahaaa. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi*ke obične - odgovorio mu je žestoko Lovren, te s ponosom pokazivao na hrvatski grb dok je španjolski prekrivao, uz dodatak kako ćemo Engleze zgaziti.


Podsjetimo, Lovren i Ramos su na ratnoj nozi od kad ga je hrvatski odbranbeni igrač kritikovao.

- Rekao sam da sam jedan od najboljih odbranbenih igrača na svijetu i mislim da nisam rekao ništa krivo. Naravno, moji mrzitelji uvijek će me opovrgavati, ponekad ne zaslužujem kritike. Pogledate li statistiku, Sergio Ramos griješi više negoli ja. Međutim, štiti ga činjenica što nastupa za Real Madrid. I kada griješi, nitko ga ne proziva. Tko će te kritiikovati  kada redovno pobjeđuješ s 5:1, 5:2? - rekao je nedavno Lovren, a Ramos je na presici uoči utakmice dodao kako ne želi odgovarati na frustrirane komentare.

Hrvatsku 18. novebra očekuje bitna utakmica protiv Engleske na Wembleyju u zadnjem kolu Lige nacija, a u slučaju pobjede plasirat će se na završni turnir, prenose 24sata.


(Admir Oručević)

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.