17.11.2018. 14:58
1
Ovaj brutalni start dokaz je da Cavani i Neymar više ne mogu igrati zajedno
Netrpeljivost između PSG-ovih igrača, Neymara i Cavanija, traje još od septembra prošle godine, kada su se prvi put posvađali pri izvođenju jedanesterca.

Kolika netrpeljivost vlada među njima najbolje se vidjelo na prijateljskoj utakmici reprezentacija Brazila i Urugvaja, koju su u petak igrali u Londonu.

Naime, u 86. minuti utakmice, pri rezultatu 1:0 za Brazil, Cavani je brutalno srušio svojeg klupskog suigrača zbog čega je dobio žuti karton. Neymar je pri padu taj start dodatno izdramatizirao, s nekoliko okreta ali i izrazito bolnom grimasom.

Pokušao ga je klupski saigrač a sada suparnik, Cavani, podići s terena, ali Neymar je odbio pomoć i ruku.

Cavani mu nije ostao dužan te je prokomentirao reakciju, a sigurni smo da nije birao riječi, prenosi tportal.


 

(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.