18.11.2018. 9:50
0
BiH večeras u Las Palmasu igra protiv velike Španije: Igrao sam sa Luisom Enriqueom i prijatelji smo
Bosna i Hercegovina večeras igra prijateljsku utakmicu sa Španijom. Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki na sinošnjoj konferenciji za medije u Las Palmasu je rekao kako je utakmica ozbiljna iako je prijateljska, „jer duel sa Španijom je uvijek velika stvar.“

„Dat ćemo sve od sebe da odradimo dobru utakmicu", najavio je Prosinečki koji je potom uputio komplimente protivniku, a posebno selektoru Luisu Enriqueu.

"Španija je odlična reprezentacija koja je u procesu smjene generacije. U Hrvatskoj su izgubili 3:2 i žele pred svojom publikom napraviti dobar rezultat. Poznajem ih jako dobro, igrao sam sa Luis Enriqueom, prijatelji smo. Radi se o veoma dobrom treneru koji iza sebe ima rezultate i nadam se da će ih imati u španskoj reprezentaciji", dodao je Prosinečki.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.