18.11.2018. 14:44
0
Lovren priznao da je namjerno udario Ramosa, Rio Ferdinand stao na stranu fudbalera Reala
Verbalni okrašaj Dejana Lovrena i Sergija Ramosa podigao je veliku prašinu u fudbalskom svijetu, a u čitavu priču sada se umiješao i nekadašnji fudbaler Leedsa i Man. Uniteda, Rio Ferdinand.

Piše: Haris Ahbabović

Popularni engleski portal "Give Me Sport" objavio je zanimljivu Instagram prepisku u kojoj Rio objašnjava zašto je Lovren pretjerao u prozivanju Ramosa.

"Napokon je je neko Lovrenu pokazao gdje mu je mesto", komentar je engleskog portala na ono što je Ferdinand objavio.

Bivši defanzivac je reagovao na jednu objavu sa Instagrama. Na toj fotografiji je Ramos koji ruši Salaha u finalu Lige prvaka i ironično je namontirana izjava Španca: "Nikada nisam namjerno povrijedio kolegu na terenu. Moja savjest je čista."

Navijači Liverpoola nisu povjerovali Ramosu, a ni Dejan Lovren, koji koristi svaku priliku da udari na Španca.

"To uopšte nije argument u ovoj priči. Ramos ima previše trofeja da bi Lovren tako nešto rekao, s dužnim poštovanjem", smatra Rio.

Podsjećanja radi, Lovren je javno prozivao Ramosa prije desetak dana, a onda ga je sramno vrijeđao nakon meča Hrvatska - Španija.

"Aaa-ha... 3:2! Pa ti pričaj majstore na konferenciji. To su pi*** obične", rekao je Lovren nakon meča.

Hrvat je priznao da je i namjerno udario Ramosa laktom na meču protiv Španije.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.