20.11.2018. 17:52
3
Vranješ poručio BH Fanaticosima: Prošlo je pet dana od utakmice, a i dalje moji omiljeni bauštelci BHF me vrijeđaju
Reprezentativac BiH Ognjen Vranješ je poznat da je uvijek bio bez dlake na jeziku.

Nekoliko puta je bio na meti BH Fanaticosa, a sve je počelo sa njegovom tetovažom RS-a, koju je kasnio prepravio u sat. Nakon utakmice protiv Austrije, navijači su Ognjenu zamjerili što se nije pozdravio s njima, te su opet počele kritike na njegov račun.

No, Vranješ ni ovaj put nije ostao suzdržan, te im je odgovorio:

"Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E, pa da vam kažem, ponosan sam na ove svoje momke koji su dali posljednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali!", poručio je Vranješ putem Instagrama.


(Amila Alijagić)

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.